Setmana per la Pau

 

La setmana per la pau ja és a prop, per això hem organitzat un conjunt d’activitats solidàries. Aquest any el tema de la setmana és REFUGIATS…… Per què?.  I a més a més  vindrà un convidat molt especial que és el senyor Timoté Dorgo Dolo professor de l’Escola de Mali MAMADOU TOLO amb qui la nostra escola fa anys que col.labora.

Les principals activitats són les següents:

Dilluns 11: Xerrada-conversa  a càrrec de Timoté Dorgo (en anglès o francès) sobre la vida a Mali i els refugiats en aquest país per a famílies i professors a les 17.30h. Lloc: Sala d’audiovisuals del Centre. Apunteu-vos-hi: ltomas@avetroig.com

Dimarts 12: Jornada Solidària amb mercat, tallers, berenar i altres activitats.  Lloc:  Pati de l’escola de l’Avet Roig (obert a les famílies a partir de les 16.00).

Divendres 15:Tast de vins solidari pro Mali. A càrrec de Lluís Romero (sumiller i autor del llibre Grans vins a petits preus). Lloc: La Jaima a les 20h. Encara us hi podeu apuntar: romerolluis@hotmail.com 

 

 

 

48814_refugiadossiria

 

A més rebreu informació facilitada per la Ces (Coordinadora d’entitats solidàries) on es detallen totes les activitats relacionades amb la Setmana per la pau. Us animem a participar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *