Setmana per la PAU

La setmana per la PAU va començar el dissabte 6 de maig amb la celebració d’una jornada esportiva a les pistes d’atletisme de Sant Celoni. Pares, mares, alumnes, mestres…. vam gaudir d’un matí divertit, amanit amb dosi de competició,  esportivitat, companyonia i bon humor. Proves atlètiques com llançament de pes, relleus, velocitat, salt… van barrejar-se amb jocs tradicionals com joc del mocador, estirament de corda o cursa de sacs. Per acabar tots i totes van penjar-se una medalla de record digna dels millors jocs olímpics.

El divendres 12 va continuar amb un cinema solidari protagonitzat pels “Minions” a l’Ocine de Sant Celoni. Una autèntica tarda de pel.li amb crispetes i rialles i una sala gairebé plena.

El dissabte 13 la festa a la plaça de la Vila : Una estesa de mandales pintats pels alumnes de totes les escoles voleiaven des de la balconada de Can Ramis recordant-nos que la pau és quelcom que comença dins nostre. Els participants a l’acte van poder gaudir d’una exposició fotogràfica dels projectes de cooperació i solidaritat  que han portat a terme les diferents entitats de la Coordinadora d’Entitats Solidàries durant el curs 2016-2017 i a la qual pertany TUBAB (ONG de l’Avet Roig). A més enmig de la plaça hi havia un gran mandala dibuixat a terra que  convidava a qui volgués a pintar-lo col.lectivament tot escoltant la música  que tocava el músic Emili Garrido amb instruments de percussió (bols de quars, hang, didgeridoo).

Han estat dies de participació i de compartir moments entranyables. Des de TUBAB i l’AMPA volem agrair la col.laboració de totes aquelles persones que han fet possible l’organització i realització d’aquesta setmana. Recordem que els beneficis obtinguts es destinaran a PROACTIVA OPEN ARMS i altres projectes solidaris.        

One thought on “Setmana per la PAU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *