MÓN DE LES XARXES SOCIALS ADOLESCENTS INFLUÈNCIA

Tradicionalment les xarxes socials es defineixen per un conjunt de persones que tenen un vincle entre sí, ja sigui per temes comercials,amistats,treballs…

Ha influït molt en la societat actual, ja que a les xarxes socials es fan molts comentaris,i la majoria sense pensar en les persones i els sentiments que hi ha darrere…

Una de les coses bones és que les persones en cert sentit s’han obert més amb nous pensaments, nous temes que abans feia més vergonya parlar…

I per finalitzar també permeten veure i socialitzar amb altres persones, persones de tot el món. Això de certa manera ha marcat un gran canvi a la societat d’avui en dia.

Des del nostre criteri, opinem que no hi ha una edat concreta per començar en aquest món, sinó que depèn i influeix més la maduresa mental i que estigui preparat per assolir els comentaris, crítiques… de les altres persones Depen en si de la persona de la maduresa que té.

Una de les conseqüències més important és l’efecte que pot tenir uns comentaris o crítiques en aquest món sobre una persona.
També pot causar problemes en el metabolisme, per exemple, anorèxia, bulimia…

Fins i tot ha hagut casos de persones que han arribar a suïcidarse per comentaris, crítiques, mala fama… en les xarxes socials.
Existeixen uns usuaris (contes) el contingut dels quals és únicament per insultar criticar, denigrar… a gent, a altres usuaris.

Alba Araujo i Helena Clopés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *