Gràcies a vosaltres

Avui les mestres d’infantil hem tingut una sorpresa que ens ha encantat. Els pares que ens l’han fet volen que ho compartim amb tots vosaltres:

Gràcies… sols ens queda dir-vos gràcies!

Gràcies per cuidar dels nostres fills, de vetllar per ells i de mantenir una paciència immensa que a nosaltres se’ns escapa, i sempre amb el millor dels vostres somriures al llavis.

Gràcies pels valors que els hi transmeteu, per les històries que els hi expliqueu, per crear el patró d’allò que els farà millor adults i millors persones!

S’acaba una etapa preciosa, plena d’innocència i tendresa, plena de plors i de somriures, i a vegades us envegem de poder gaudir de tantes hores amb ells… però sempre ens restarà el record que heu estat les millors mestres, les millors educadores, les millors amigues dels nostres fills en els seus primers anys d’escola!

I guardarem els dibuixos, les pintures, les fotos i tots els records possibles per poder, en qualsevol moment, rescatar aquests moments que ja s’allunyen…

Gràcies altre cop per la vostra generositat i vocació…

Uns papis de P5!!

 

Gràcies a vosaltres per aquest escrit tant maco que ens ha fet emocionar. Gràcies a vosaltres per confiar en nosaltres, per agrair-nos tot el que fem, per deixar-nos formar part de la vida dels vostres fills/es i per formar part de la nostra petita família de L’Avet Roig.

Bones vacances a tots!! Aprofiteu per gaudir dels vostres fills/es que son increïbles.

Petons de les Mestres d’Infantil.

One thought on “Gràcies a vosaltres

  1. Anna says:

    Quin gran escrit, reflecteix perfectament el sentiment que tenim els pares cap a vosaltres.
    Gràcies per tot el que els hi doneu i els hi transmeteu, gràcies per fer que cada dia vinguin amb il·lusió a l’escola.

    Bones vacances!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *