Dofins: stop-motion.

Featured Video Play Icon

A la classe dels dofins (4t de primària) estàvem estudiant la prehistòria, l’edat antiga i l’edat mitjana. Mentre descobríem com eren les persones que existien en èpoques anteriors i com vivien, vam creure que una bona manera de consolidar el que estàvem aprenent era realitzar unes pel·lícules utilitzant la tècnica de lStop-motion (enllaç a la viquipèdia on explica molt bé el que és l’stop-motion). 

Primer de tot, vam fer un sorteig entre els sis grups de la classe, per tal que les tres èpoques (dos grups per època) quedessin ben repartides. Així doncs, una vegada fet el sorteig, vam poder començar amb la realització de les diferents pel·lícules.

El primer pas va ser redactar un petit guió de com s’estructuraria la història, i una vegada definida, ja vam poder pensar en els decorats i els personatges. Cal destacar, que una de les condicions principals era que la història creada per cada grup, estigues ben ambientada en la època que els havia tocat. D’aquesta manera, vam poder filmar les diferents pel·lícules a les quals vam haver d’afegir veus, sons o músiques segons les decisions preses per cada grup.

Com a resultat hem obtingut sis pel·lícules amb les que els dofins representen històries contextualitzades dins les tres èpoques estudiades. Esperem que us agradi:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *